Om mig

Jag heter Kerstin Landgren och jag är en medelålders kvinna med familj som består av en man och tre utflugna  ganska vuxna barn. Jag lagar mat och bakar gärna. Foton tar jag om det ser gott ut och jag använder  mig hittills bara av min iphone 4s. Jag har funnits på instagram ett tag och nu har jag efter påtryckningar från omvärlden startat en blogg. Jag använder wordpress och försöker lära mig men det är inte helt enkelt ännu. Vi får se vad det blir av detta men lite kul är det ….

Jag är född och uppvuxen på en bondgård och troligen är det därför som jag trivs så bra med närproducerad mat i säsong. Nu bor jag i stan men jag har en liten trädgård och på sommarstället har jag ett grönsaksland också. Jag njuter av att hämta mat från naturen omkring mig.

IMG_2034
Semesterbild:)Inget förkläde på! Ska leta upp en bild som visar mitt rätta jag sen….

3 reaktioner på ”Om mig

 1. Hej,vad roligt att du hittat mig. Röd mjölk är vår fetaste och mest naturliga mjölk. Vi har grön mellanmjölk och blå lättmjölk också. Det är färgen på paketen som ger namnet.
  Jag har inte haft så mycket tid att skriva på bloggen dessa juldagar.Alla barnen är ju hemma och i morgon ska vi ha nyårsfest med 10 gäster.
  Jag had just gjort en fikonsås till lammfilen ….Ska försöka ta lite bilder i morgon.
  Hoppas allt är bra med dig och att vi får ett fint 2014 🙂
  Kram kerstin

 2. Hej Kerstin,

  Laste Dina recept som hastigast, verkar intressanta, litet ovanliga for mej har i USA.
  Vad ar t.ex.rod mjolk? Lycka till med Din Blog…
  Halsningar Vicki

Kommentarer inaktiverade.